Senaste inläggen

Av PIA - 25 februari 2011 23:05

har vi inne i huset. Det blir till att dammsuga flera gånger varje dag, jag som inte är så sugen på sånt.  men vad ska man göra? Hundarna gillar att rulla sej i flishögen fast Håkan har försökt att spärra av.

Nu blir det bad och klipp av alla, ska se om det hjälper någolunda.

Första vovvebilden är på Prima och Zara, dotter och mor. Dom andra är på Bengta, lite orättvist, jag vet, men så är det. Sista bilden är även Giuggio och Bengtas mamma Liquerizia med på.

Trevlig helg till er alla                    

ANNONS
Av PIA - 19 februari 2011 16:04

Nu blir det mycket på en gång. Hade tänkt att visa bilder på Bengtas bror, Frodo, den lille danske fyr, men kan inte ladda upp dom. men kan berätta att han har tagit Dragör med storm. Alla vill klappa och prata med honom, så han mår som en prins.

Bengta artar sej bra och har ju sin lekfarbror Guiggio. På kvällarna har dom värsta racet så vi hör inte TV:n.

Våran stora poppel har sågats ner av två aborister, så nu återstår ett himla jobb för Håkan, att såga sönder dom enorma bitarna. Stackars honom.

Allt från oss.

Må så gott alla och trevlig helg                          

ANNONS
Av PIA - 25 januari 2011 16:03

på våran Tjockebengta. Till alla er som har tyckt att hon ska ha ett nytt namn vill vi nu meddela att hon är döpt. Namnet blir Bengta efter en mycket speciell och underbar person. Vi tog bort Tjocke, det hade kanske gett henne men  i framtiden. Så här är hon nu våran Bengta.

Hon skickar pussar till sin namne              

Av PIA - 8 januari 2011 17:15

efter alla helger. Hoppas ni alla har haft det bra. Vi har haft det lugnt och skönt, inga hundar som blev rädda när smällandet drog loss. Småvalparna har väl inte förstånd att bry sej.

Nyheten från Giuggio är att han förhoppningsvis ska bli pappa till Krölles valpar.Han ville visa att han är duktig så det blir en bild på hans framfart.

Valparna blir allt busigare för var dag, tidningarna i hagen far all världens väg när dom rejsar med varandra. Nu har vi bestämt att Tjockebengta stannar hos oss, det är hon som blir brunskimmel.

Ha en trevlig helg

Kramar                 

Av PIA - 26 december 2010 17:53

till er alla. Idag är det födelsedagar på flera håll i landet. Det är Liquerizias valpar från hennes första kull som fyller 4 år. Jättegrattis till Primo, Alessia, Consolata, Rizia, Leona och Letizia. Hoppas dom har fått många presenter och extragott att äta.

Nu följer massor av bilder på dom små bebbarna som blir 5 veckor i morgon. Nu är det fullt ös med att riva sönder papperskassar och annat som kommer i deras väg.

Vill nu passa på att önska er alla Gott Nytt År

kramar                          

Av PIA - 24 december 2010 14:02

alla våra två och fyrbenta bloggvänner och läsare

en underbar jul.

GOOOOD JUUUL

Av PIA - 17 december 2010 17:58

Först ett par bilder på våran första Tjockebengta. Hon föddes vit o brun precis som den nuvarande. Tjockebengta nr 2 kommer också att bli brunskimmel. Hoppas att hon kommer att bli lika fin och underbar som sin föregångare.

Många bilder blir det nu på ätande bebbar.

Min utgående mail fungerar dåligt så om ni inte får svar så ring mej.

Nu vill jag önska alla bloggvänner och läsare en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. Kanske hörs vi i mellandagarna.

Massor av julkramar till er                             

Av PIA - 10 december 2010 15:18

just det, jag Giuggio. Nu ska jag avslöja min hemlighet. Jag är en strålande Ahund, det tyckte SKK också. Jag har försökt att övertala mamsen att strunta i det här med sovspruta och röntgen, men det gick inte. Jag visste att jag var helt perfekt. Nu får ni se hur det gick till hos min favvoveterinär, han är bara så bra.

Nu ska mamsen få ta över datorn. Ciao, ciao alla kompisar.

Ja nu är det min tur att visa bilder på bebbarna. Jag säger bara sådan mor sådan dotter!!!!!


Härlig helg till er alla              

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se