Senaste inläggen

Av PIA - 9 maj 2011 19:48

fick jag höra härom dagen angående det jag har skrivit om Otto, därav har jag tagit bort dom inläggen där han förekommer. Om någon vill veta varför så maila mej privat

pia.warnhag@telia.com.

Tar risken att berätta att O nu har fått ett nytt underbart hem. Han hämtas på torsdag.

Tessan kom i lördags så det blev grillat på kvällen och mycket "hakan glappar".

På söndagen turade vi och hade som vanligt så himla kul. Hon har tagit massor av foton och ska dela med sej till mej. När hon åkte idag blev det så jäkla tomt. Tessan går som barn i huset och är en så stor hjälp med allt som behövs.

Allt för idag. Foton kommer

Kram till er mina vänner

ANNONS
Av PIA - 19 april 2011 00:45


Lite nya bilder på bebbarna blir det också. Nu äter dom valpmat två gånger varje dag och har lärt sej att ta sej ur hagen!!!!!!

Må så gott alla                      

ANNONS
Av PIA - 16 april 2011 15:36

Av PIA - 11 april 2011 15:33

                   

Av PIA - 3 april 2011 19:59

nya bilder på bebbarna som i dag är 16 dagar. Nu har dom blivit avmaskade, likaså mamma Prima. Bebbarna tyckte inte om avmaskningsmedlet, men dom fick efterrätt av Prima sedan. Alla har öppnat ögonen och öronen. Varje gång jag ser små ögon säger jag "hej, finns det någon där inne"

Vi håller på att byta ut bänkarna i köket så det får vara allt för nu.

Må så gott alla och kramar                            

Av PIA - 26 mars 2011 17:27

Här kommer dom första bilderna på Giuggios och Primas bebbar. Pojken får vara själv på sin bild sedan kommer flickorna.

Vi har haft besök av våran fodertik, Tess. Hon heter Chicabeams Kontezza och är en Gråbendotter och barnbarn till Lig. Hon behövde klippa sej i nya vårfrisyren. Så himla duktig hon är. Det ska bli kul att visa henne på utställning i höst.

Må så gott alla och fortsatt trevlig helg          

Av PIA - 21 mars 2011 23:19

Har försökt att skicka kommentarer på era bloggar men en del gick inte alls. Men jag har i alla fall läst dom i kväll. Ska försöka i morgon igen.

För ett tag sedan lovade jag bilder på bengtas bror, den lille danske fyren, så här kommer dom i dagens blogg. Det är tack vare Lotta, Doris matte. Dom besökte oss helgen innan den som gått. Så himla kul det var att träffa dom. Doris hade jämt jobb med att hålla den lille italienaren på avstånd. Kolla blondinstellas blogg så ser ni bilderna.

Vi har fått nya små bebbar, endast tre dagar gamla. Bilder kommer så småningom.

Våren verkar äntligen ha kommit, peppar, peppar,

Må så gott alla             

Av PIA - 10 mars 2011 23:49

att våren var här i tisdags, men icke sa Nicke. Vi hade underbart väder med strålande sol, så vi bestämde oss för att grilla korv. Det blåste en hel del men det var så härligt, första grillningen i år. Vovvarna tyckte också att det var mysigt.

Men så i onsdags kom det snö och ÅSKA, pytts väck var den våren, attans också.

jag har fått en ny datorkompis som heter Zara. Mycket besvärligt att hantera tangenterna ska ni veta. Ett huvud som ligger på datorn och en tass som bara måste hjälpa till.  I alla fall så får ni lite bilder på voffsen.             Ska försöka besöka era bloggar i helgen. På tal om helg så kanske vi får besök av Lotta och Doris. Behöver jag säga att det ska bli så jäkla kul?

Kram på er alla           

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se