Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

DET HAR HÄNT EN DEL

Av PIA - 6 juli 2010 22:54

sedan sist. Midsommarafton firade vi med min vän Gun och åt sill och "päror" med nubbe givetvis. Många snapsvisor blev det, till och med Håkan sjöng. Himla kul hade vi.

I förra veckan bar det av på en liten semester. Småpojkarna måste ju vänja sej vid campinglivet och resor innan det bär iväg till Italien.

Första stoppet blev hos Doris och Stella. Helt underbart att träffa dom och matte och husse igen. Gissa om vi blev glada när Elliot med matte och husse kom, Flisa kom också så det blev ett hejdundrande race med alla glada lagotto. Bilder finns på Stellas och Elliots blogg. Mina bilder blev inget vidare, vänjer mej aldrig vid den lilla kameran. Nåväl, hos Lotta och Lennart blev vi bjudna på grillat och gott vin, en helt perfekt kväll.

Dagen efter åkte vi till Borås camping där vi bodde ett par dagar. Småpojkarna skötte sej verkligen med den äran. Värre var det med dom som hade massor med småhundar. Vilket jäkla liv det var på dom från morgon till kväll, fy tusan.

På söndagen var det dags för Doris att ställas ut. Hon och Lotta var så duktiga, ni skulle sett vilken kontakt dom hade. Doris fick jättebra kritik och fick 1 med HP.

Grattis till er, bra gjort.

Tack snälla Lotta och Lennart för eran gästfrihet, vi vill väldigt gärna återgälda det. Vi hann också med ett besök hos Flora, hon bjöd på gott fika. Men hon var nog inte så glad över vårat besök, hon låg mest och blängde på oss. När vi skulle åka blev hon däremot jätteglad och följde oss till grinden. Hon ville verkligen försäkra sej om att vi åkte.

I går fick vi besök. Det var Intensa och Skatan (hon kallas så) med matte och husse som skulle grilla med oss. Vi har inte träffats på två år så det var väldigt trevligt. Skatan har vi fött upp och Intensa bodde hos oss i nästan ett år innan

Elisabeth hämtade hem henne. Vovvarna kände verkligen igen sej här. Zara och Prima fick tyvärr inte vara med på racet, båda löper. Bilderna på Intensa och Skatan försvann, hittar jag dom kommer dom i nästa blogg

Ja det var väl i stora drag vad som har hänt här.

Nu ska jag bli bättre på att besöka era bloggar.

Kramar              

 
 
Torsten

Torsten

7 juli 2010 07:02

Roligt med en liten semestertripp! Här går alla o väntar på semester....massor att göra, många kalas och lite sömn!!! Vi har tagit en liten bloggpaus för vi hinner inte med :) En vecka till efter denna, sen är det ledigt!
Puss o kram!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella o Doris matte Lotta

Stella o Doris matte Lotta

7 juli 2010 14:13

Det blev allt väldigt tomt när ni hade åkt!!
Nu har Dorrans päls åkt av, tror att hon tycker det är skönt så här i värmen.

Kramar till er alla!!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

7 juli 2010 19:33

Så trevligt att ni är tillbaka.
Har funderat på var ni tagit vägen.
Men det är ju stresstider för matte så tiden är knapp här

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Busan

Busan

7 juli 2010 20:56

Storsessan var och hälsade på (Lizzie) mig idag. Hon är bra snygg......Hon skall visst ställas igen på lördag i Gällivare. Håller tummarna då.

http://lagotto.hepp.nu

 
Bengta, Bella & Smilla

Bengta, Bella & Smilla

7 juli 2010 21:59

Det var ju himmelens synd vi inte var hemma och fick träffa er men det blir väl fler gånger. Trevligt har ni haft det förstår vi de där sjömarkenborna är så trevliga så.

http://teamlagotto.blogg.se

 
Ludde

Ludde

7 juli 2010 23:16

Jaså, tjejerna luktar gott. Dom kanske är intresserade av ett litet party i Skottvång på lördag? Vi är fem glada killar som bjuder på korv och köttbullar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PIA - 30 juni 2012 23:21

är vi tillbaka. Nu får ni ha tålamod med att jag har glömt det mesta med att blogga. Har ingen aning om hur jag ska ladda upp foton. Måste nog öva!!!!!!!!!!!!!!!! I alla fall har det rört på sej här sedan sist. Vi kar tre nya framtidshopp från Ital...

Av PIA - 14 november 2011 02:10

                Om ni trodde ni hade sluppit oss så trodde ni fel. Sedan sist har vi varit på semester i Piteå och haft valpar. Prima har haft sin första kull och Krölle sin sista. Båda med Giuggio som pappa. Bilder på dom kullarna kommer senare. H...

Av PIA - 23 juni 2011 15:15

önskar vi er alla med lite sommarbilder Kramar från oss              ...

Av PIA - 10 juni 2011 18:00

när Machello, kallas Zello hämtades. Så jädrans tomt det blev. Jag städade ur valphagen för att fylla tiden med något. Vi önskar Zello och hans familj all lycka. Till sist en bild på gåvor från våra valpar som vi har passat. Vi önskar er alla en ...

Av PIA - 5 juni 2011 17:46

                    Hej på er. Här kommer bilder på mamma Prima med sin son Machello, kallas Zello. Han ska hämtas 10 juni till sitt nya hem. Jag ska nu berätta en liten saga för er. Det var en gång ett stort land där alla medborgare var fria at...

Ovido - Quiz & Flashcards