Direktlänk till inlägg 3 januari 2010

LE PETIT MOUTON

Av PIA - 3 januari 2010 23:05

  

                     Mimmi har haft födelsedagsfest. Hon bjöd sina bästa vänninor med inbjudningskort som var skrivna med guldtext. Den allra bästa tror jag var Krölle.

Tänk att 3 år kan gå så fort. Vänninorna fick med sej en guldpåse hem med gottis i när kalaset var slut. Mimmi är allt en riktig värdinna som kan föra sej i fina salonger. JÄTTEGRATTIS hurrar vi för Mimmi, Krölle och deras syskon. Vi hurrar också för Mimmis matte och husse som också fyllt år.

Papsen försöker så gott det går att sköta gården och kossorna. Han blir kvar där så länge som det behövs, men han har ju sällskap av en viss dam, gissa vem? Alldeles rätt, Zara. Läget för Henrik är som i går, men vi tar en dag i taget och hoppas på tillfrisknande.

Här hemma är det kallt. I natt hade vi -16 grader!!! Det är kallt för att vara i Skåne. Har satt på cirkulationspumpen på gaspannan så det går ut värme i hustets enda element. Annars duger golvvärmen bra, men nu är det lite för kallt för golvvärmen reagerar så himla långsamt vid väderomslag. Det är något knas med termostaten, men inte läge att mixtra med den i kylan.

Hundarna älskar i alla fall kylan. Toldo försökte få liv i blomsterhunden, men den sover sin vintersömn.

Kram alla vänner och var rädda om varandra  

 
 
Torsten

Torsten

3 januari 2010 23:52

Vilka fina bilder! Kuligt med kalas!!!
Trist att du blev lite ensam, Pia, men som sagt det är bra med brorsor som kan hjälpa en annan bror när det krisar! Hoppas allt blir bättre snart!
Puss o kram!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Kulan och Elliot

Kulan och Elliot

4 januari 2010 14:39

Meeeen kalas, där ville jag varit med. Vad är det för två sötnosar på de första bilderna??? skulle gärna träffat dom oxå. Hoppas att du klarar dig bra ensam mamsen.
Snöiga pussar
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

4 januari 2010 15:25

Hej alla vänner!!!
Jag vill tacka för allt stöd i min blogg. Jädrans vilka vänner. Jag mår bättre men e fortfarande så himla rädd att familjen ska försvinna. Jag vallar dom bort från ytterdörren så att dom håller sig inne. Bra va??? Jag e en tusan till vallare.
Ha det så bra det går utan papsen, men kossorna behöver honom just nu...
Kram från Snygg-Göte en tusan till collie!!!!

http://colliepojken.blogg.se

 
Ludde

Ludde

4 januari 2010 22:20

Vilket tjusigt gruppfoto! Förstår inte att alla kunde sitta så snällt. Det kanske kan komma lite kossabilder från stallet i bloggen så småningom? Kram!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoken

6 januari 2010 11:52

å vilket fint kalas! vi gillar kalas! vi måste ha ett kalas snart!
slafs

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PIA - 30 juni 2012 23:21

är vi tillbaka. Nu får ni ha tålamod med att jag har glömt det mesta med att blogga. Har ingen aning om hur jag ska ladda upp foton. Måste nog öva!!!!!!!!!!!!!!!! I alla fall har det rört på sej här sedan sist. Vi kar tre nya framtidshopp från Ital...

Av PIA - 14 november 2011 02:10

                Om ni trodde ni hade sluppit oss så trodde ni fel. Sedan sist har vi varit på semester i Piteå och haft valpar. Prima har haft sin första kull och Krölle sin sista. Båda med Giuggio som pappa. Bilder på dom kullarna kommer senare. H...

Av PIA - 23 juni 2011 15:15

önskar vi er alla med lite sommarbilder Kramar från oss              ...

Av PIA - 10 juni 2011 18:00

när Machello, kallas Zello hämtades. Så jädrans tomt det blev. Jag städade ur valphagen för att fylla tiden med något. Vi önskar Zello och hans familj all lycka. Till sist en bild på gåvor från våra valpar som vi har passat. Vi önskar er alla en ...

Av PIA - 5 juni 2011 17:46

                    Hej på er. Här kommer bilder på mamma Prima med sin son Machello, kallas Zello. Han ska hämtas 10 juni till sitt nya hem. Jag ska nu berätta en liten saga för er. Det var en gång ett stort land där alla medborgare var fria at...

Ovido - Quiz & Flashcards