Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

GÜNTERS RESEBERÄTTELSE

Av PIA - 22 juli 2010 14:55

Idag har vi haft ett trevligt samtal Günter och jag, vet inte om jag ska tro på den. Han ville sitta lite på avstånd sa han, så han satte sej i ljusstaken. I alla fall, när han var avgiftad på AA tyckte dom att han skulle på lite kroppsarbete. Sagt och gjort, han drog till Canada??? Där adopterade dom stora älgarna honom. Nu till hans egen berättelse.

Du förztår mamsen, dom var så znälla och lärde mich hur man håller sej vid liv i dom stora skogarna. Nu essen ich bara granskotten. Himmel och pannkaka, nu snor han väl snart mina inlagda granskott, bäst att inte nämna ett ljud om dom.

Han fortsatte: när ich varit där ett tag började det växen ut något konstigt på mitt kopf, det var horn som das mosen har. Då visste jag att dom liben mich.

But, it whas snart time to dra vidare. Jädrans vad han blandar ihop språken.

So ich drog till USA och fick das arbeit på en oljerigg, och kan du tänken dich what happend? Om du lovar att inte skvallra så var det ich som drog ut das plugg så all oljen strömmade ut. Tur att  BP fick das skuld, sa han.

Nu blev jag verkligen chockad. Var det Günter som var skuld till denna naturkatastrof? Visserligen var han skitig och luktade olja när han dök upp här, men vad i helvete!!!!! I så fall kan jag bli anklagad för skyddande av brottsling.

Bäst att hålla tyst om detta tills vidare. Efter denna bekännelse och mitt tystnadslöfte ville han duscha och borsta tänderna. Bäst att ta itu med detta.

Fortsättning följer.  


 
 
Torsten

Torsten

22 juli 2010 15:17

Näää du, mamsen!!! Jag skulle inte lita på den där alls....TÄNK om det verkligen är han som orsakats BP's stora oljeläkage??!! Fy fanken....Försök bli av med honom så fort som möjligt! Och se till att han inte styr norrut....

http://prinstorsten.blogg.se

 
Busan

Busan

22 juli 2010 19:12

Men Torsten vi ska ju hjälpa dem o bl av med Gûnter så jag har erbjudit att han ska få komma upp till oss så att du o jag kan fixa honom. Backa inte nu vi måste ju hålla ihop o sätta storljugaren på plats! Förresten Stöveltorpsmamsen jag tror inte på honom men jag är ju bara en liten lort!

http://lagotto.hepp.nu

 
Bengta, Bella & Smilla

Bengta, Bella & Smilla

22 juli 2010 19:31

Ha ha ja jäklar, stort asgarv!

http://teamlagotto.blogg.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

22 juli 2010 22:22

För helvete skicka inte hit den jävla kusinen igen! Han nämnde möjligtvis inte Gerhard? För honom orkar jag då inte ha här en gång till!Trodde jag skulle slippa dessa släktingar i restan av mitt liv, har haft nog med släkt tråkigheter.....Sen snääällla Pia tro inte ett ord av vad han säger jag tror dom föddes med en "ljug gen" både Gerhard och Günter von Snügg!
Må gott...och du jag kan juinte hitta när allt detta började! Va tusan hette min blogg förut, ska googla på Gerhard!
Kramis!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

23 juli 2010 12:00

19 december 2008 kom gerhard första gr i min blogg http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Sophia

Sophia

23 juli 2010 14:29

Den där Günter verkar speciell :P
Tack för lyckoönskningarna, jag hoppas också att allt ska gå bra, det är första gången för oss båda.

http://lagottonytt.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PIA - 30 juni 2012 23:21

är vi tillbaka. Nu får ni ha tålamod med att jag har glömt det mesta med att blogga. Har ingen aning om hur jag ska ladda upp foton. Måste nog öva!!!!!!!!!!!!!!!! I alla fall har det rört på sej här sedan sist. Vi kar tre nya framtidshopp från Ital...

Av PIA - 14 november 2011 02:10

                Om ni trodde ni hade sluppit oss så trodde ni fel. Sedan sist har vi varit på semester i Piteå och haft valpar. Prima har haft sin första kull och Krölle sin sista. Båda med Giuggio som pappa. Bilder på dom kullarna kommer senare. H...

Av PIA - 23 juni 2011 15:15

önskar vi er alla med lite sommarbilder Kramar från oss              ...

Av PIA - 10 juni 2011 18:00

när Machello, kallas Zello hämtades. Så jädrans tomt det blev. Jag städade ur valphagen för att fylla tiden med något. Vi önskar Zello och hans familj all lycka. Till sist en bild på gåvor från våra valpar som vi har passat. Vi önskar er alla en ...

Av PIA - 5 juni 2011 17:46

                    Hej på er. Här kommer bilder på mamma Prima med sin son Machello, kallas Zello. Han ska hämtas 10 juni till sitt nya hem. Jag ska nu berätta en liten saga för er. Det var en gång ett stort land där alla medborgare var fria at...

Ovido - Quiz & Flashcards