Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

ÄNTLIGEN

Av PIA - 17 juni 2010 15:44

har jag lyckats komma åt mina bilder. Det har varit helt omöjligt att komma åt mitt bildprogram. Får se nu om det fungerar.

Det som har hänt sedan sist kommer här.

I fredags hade vi studentfest för äldsta älskade barnbarnet Christofher. Tänk att det snart är 19 år sedan jag såg honom födas. Tiden går i racerfart när man blickar bakåt.

Vidare så tuggade Giuggio sönder min mobil!!!! och ett antal skor. Säger igen, den ungen kommer att bli och är väldigt dyr.

Har lite på lydnadsfronten att berätta. Donna, Tiny Tuft´s Savina Di Nico, en Zaradotter har varit på Hörby brukshunsklubb och tävlat. Hon blev uppflyttad totalpoäng 270. Här kommer delpoängen lydnad 189.5, special 80,5, huvud 63

Hon vann hela tävlingen. Ägare och förare är Sofie Saarnak.

Även Ginza , Tiny Tuft´s Santina Di Febo har gjort kanonresultat. Hon har tävlat i elitlydnad och tog ett 1:apris med 285,5 poäng och slutade 3:a av totalt 9 ekipage. Stolt ägare och förare är Ann-Britt Karlsson.

Hur mycket grattis som bara finns till er Sfie och Ann-Britt.

I förra veckan fick vi trevligt besök från Umeå. Med sej hade dom löjrom från Pite. Ett par dagar senare fanns dom minsann på bild i våran tidning, Helsingborgs Dagblad.

Torsten, känner du igen dom?

Hoppas nu det fungerar med bilderna.

Ha nu en trevlig helg alla. Kommer att ha ett jäkla jobb med att besöka era bloggar.

Kramar från oss           


 
 
Torsten

Torsten

17 juni 2010 21:05

Men va faaaan....det är ju 'bäst-mostra', vad har dom nu hittat på då???
Himla bra att ni nu får festa på god löjrom från Pite, det brukar man bli glad av :)
Gugge: Inte äta mobiltelefoner!!!
Kraaaam på er alla!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Ludde

Ludde

17 juni 2010 21:40

Säg åt Gugge att han kan ringa mig med mobilen istället. Lite killsnack skulle vara kul. Va roligt att det går bra för era vuxna valpar. Löjrom - mums!!! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Eva Klang

17 juni 2010 23:01

Va härligt att läsa lite igen ifrån er.När jag läser om allt som ätes upp så tänker jag hjälp ja så va de ju.Det är härligt då får man ju lite nya grejer igen.Ha de så gott alla inte minst Pia med sina hundar.
Kram Eva.

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

18 juni 2010 00:08

Hallå mamsen, gött att höra från dig igen :-) Jag tycker Gugge verkar vara en tusan till kille, påminner mycket om mig i sitt sätt fniss fniss, men du fattar väl vinken mamsen... han tyckte att du behövde en ny mobil. Själv har jag ikväll inmundigat ännu en bit av husses täcke :-)
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

18 juni 2010 00:15

Det är bara jag igen... jag glömde ju att gratulera till att det går så bra för de andra voffsarna som kommer från dig mamsen, jag tror att Gugge och jag är familjens svarta får men vi är ganska charmiga än då säger Kulan :-)

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Totti

Totti

18 juni 2010 02:04

Grattis till fina tävlingsresultat och till nybakad student! Och till en anledning att slippa svara i mobilen. Bättre att lyssna till fågelsången!

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Stella o Doris med matte Lotta

Stella o Doris med matte Lotta

18 juni 2010 07:54

Ja äntligen så var ni här igen!! Säger oxå Grattis till studenten och de fina resultaten och sen så säger vi GRATTIS världens bästa Pia på din födelsedag!!!

Massor med kramar från Borås

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Bengta, Bella & Smilla

Bengta, Bella & Smilla

18 juni 2010 08:26

HIpp hipp hurra för alla idag studentbarnbarn och duktiga vovvar men mest för Pia på födelsedan.
Sen slår ju Giuggio till och blir tuggasöndervärsting. Våran Smilla har lyckas med en del men tugga mobil där är hon besegrad. Numera är det mest pås-klämmor och bläckpennor som rycker. Det går liksom över med åren det där men charmiga är de påhittiga rackarna men som sagt lite dyra. Ha en fin dag!

http://teamlagotto.blogg.se

 
Ingen bild

Tessan och pälsbollarna

18 juni 2010 13:19

En fågel har kvittrat att du fyllt år! GRATTIS vännen!Lille gugge..inte bita sönder mobiler...Fattar inte delpoängen?? Var det sök?
Var det Monica som var ner? Skoj med besök...
Ringer dig om skånebesöket....KRAM!

 
Ingen bild

Kleins och Falco Felice

18 juni 2010 16:58

Verkar vara poppis att tugga på mobiler. Tillochmed Falco har mulat ett exemplar. Annars är han inte mycket för att gnaga, det är bara dom finaste tuggbenen som duger. Denna helgen är Falco på semester hor Jonas föräldrar i Skurup. He de gottigt

 
Ingen bild

hera

18 juni 2010 19:09

Grattis ni duktiga tävlingsekipage!
Men Pia skriv vad de tävlar i!! Du vet att jag tycker det är kul om någon tävlar i någon av bruksgrenarna.
Och hoppas du fick en bra dag!!!
Kramisar

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

18 juni 2010 23:39

Nu är jag här IGEN... Visste ju inte att du hade födelsedag GRATTIS och HURRAAAAAAAA......
Elliot och Kulan

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Cecilia & lilla Flo

Cecilia & lilla Flo

19 juni 2010 00:28

Ett Grattis i efterskott skickar vi också, till dig Pia! Det är härligt att få fira, oavsett det är studenter födelsedagar eller bra tävlingsresultat! Sååå dom kan äta mobiltelefoner också... många andra saker har vi på listan men inte just det, låter dyrt! Det är tur att man älskar dom små rackarna så mycket :-)) Kramar från Borås!!!

http://www.bohemianspirit-april.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av PIA - 30 juni 2012 23:21

är vi tillbaka. Nu får ni ha tålamod med att jag har glömt det mesta med att blogga. Har ingen aning om hur jag ska ladda upp foton. Måste nog öva!!!!!!!!!!!!!!!! I alla fall har det rört på sej här sedan sist. Vi kar tre nya framtidshopp från Ital...

Av PIA - 14 november 2011 02:10

                Om ni trodde ni hade sluppit oss så trodde ni fel. Sedan sist har vi varit på semester i Piteå och haft valpar. Prima har haft sin första kull och Krölle sin sista. Båda med Giuggio som pappa. Bilder på dom kullarna kommer senare. H...

Av PIA - 23 juni 2011 15:15

önskar vi er alla med lite sommarbilder Kramar från oss              ...

Av PIA - 10 juni 2011 18:00

när Machello, kallas Zello hämtades. Så jädrans tomt det blev. Jag städade ur valphagen för att fylla tiden med något. Vi önskar Zello och hans familj all lycka. Till sist en bild på gåvor från våra valpar som vi har passat. Vi önskar er alla en ...

Av PIA - 5 juni 2011 17:46

                    Hej på er. Här kommer bilder på mamma Prima med sin son Machello, kallas Zello. Han ska hämtas 10 juni till sitt nya hem. Jag ska nu berätta en liten saga för er. Det var en gång ett stort land där alla medborgare var fria at...

Ovido - Quiz & Flashcards