Alla inlägg under april 2010

Av PIA - 16 april 2010 23:32

På Aldo och Zara, nåja, i alla fall på Aldo. Snart börjar utställningarna så träna på.

Trevlig helg till er alla och kramar     

Av PIA - 15 april 2010 23:04

Nu när TjockeBengta har ätit                            sin mat och somnat har jag tid att blgga. Vårligt bus är det mest hela dagarna. Dom vuxna tittar lite överseende på ungdomarna. Diarréanfallen verkar ha gått över, tack och lov. Hoppas  ni andra klarar er från detta, inget kuligt alls. Likaså hoppas jag att ingen av er har planerat någon flygresa. Fy tusan så obehagligt med detta vulkanutbrott. Det är ju ingen som vet när det är över.

Kram på er alla

Av PIA - 14 april 2010 22:20

            Fick i dag ett mail från Cesare, ni vet prinsen i Göteborg. Han har A på höfterna. Jättegrattis till Cesare, hans matte och husse och till oss och hans mamma och pappa.

Bilder på TjockeBengta och en av valparna från förra kullen som heter Alba, söt som bara den är hon. Har haft lite att göra då papsen har varit och grattulerat sin människovalp som fyller 34 år i dag. Grattis till Jon.

pussar

Av PIA - 13 april 2010 22:42

börjar ta för sej. Hon har fått en ny kompis i form av ett mjukisdjur. Nu har Bengta smakat på kalvfärs, muuums tyckte hon. Mamma Alessia fick också en liten  bulle.

Kram på er alla     

Av PIA - 12 april 2010 22:14

Ett par bilder på Giuggio och Aldo. Inte lätt att ta sej över staketet sedan papsen har satt nät. På andra sidan finns trädgårdsdammen som vi inte alls gillar att dom badar i. I går var det åter dags för ett barndop, det var Ebba som döptes. Hon är nr 11 i ordningen. Många blir det med tiden. Ett riktigt charmtroll är hon.

Vidare har vi diarré på hundarna. Skurade en av burarna ren kl 03.15 i natt. Inte kul alls att vakna av en hemsk odör kan jag lova. Men i dag verkar det ha lugnat ner sej. Så fort snön försvinner så är voffsen och äter allt som finns, inte konstigt att det går på magen.

Må så gott och kram till er alla           

Av PIA - 8 april 2010 00:23

har det blivit i dag när den sista valpen, lilla Italia hämtades. För att förtränga tomhetskänslan"roade" jag mej med att riva valphagen och skura ordentligt. Jag vet att mina valpisar har det bra i sina nya hem, men det är ändå lite tomt efter dom.

I måndags var Håkan och Zara och hälsade på kossorna. Zara fick hålla sej på avstånd för kossorna har egna ungar nu, och då är dom inte intresserade av en sällskaplig Lagotto.

Allt för idag.

Kramar till er alla                 

Av PIA - 4 april 2010 15:38

på lyckliga valpar. Först är det TjockeBengta som bara sväller. Vad månde bliva av denna ungen?

Dom andra bilderna är på Italia (brun och vit) och Allegra (brun). Båda hämtas nästa vecka. Ska bli skönt att få riva valphagen och återgå till ett normalt slappeliv.

Fortsatt härlig påsk och kramar till er alla                    

Skapa flashcards